Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Forumu Akparti Forum

PORTAL Üye Arkadas Ara Üye Listesi Kimler Çevrimiçi Bugünün Mesajları Yeni Mesajlar
Geri Git   Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Forumu Akparti Forum > FiKiR PAYLAS > Siyaset Meydani
Tayyip Erdogan Resimleri Tayyip Erdogan Forumlari Türklük Forumlari Haber Bölümleri Akparti Forumlari Radyo CHAT Dosya Indir Ak Icraat Multimedia

Siyaset Meydani Burda icerik ve konu sinirlamasi yok... Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler,(Ak Parti) Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay ile ilgili herşeyi burada paylaşıyoruz.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 09.06.2010, 21:41   #1
serdarbeki
Üye
Giriş: 27.03.2010
Üye No : 1807
itibar-karizma: 1
Rep Puanı : 1
Rep Derecesi : serdarbeki Henüz TIK yok...
Gazze Şehit Verdi, Kime ne!

Gazze Şehit Verdi, Kime ne!

“ Adı Furkan “

Gazze yolculuğunda şahadet parmağını kaldıran küçük bedeni ile dev adam...

“İsrail'in Gazze' ye yardım götüren gemilere yaptığı saldırıda hayatını kaybedenlerden lise öğrencisi Furkan Doğan

Furkan 19 yaşındaydı...
Bebek maması
Tekerlekli sandalye
Battaniye
Tıbbi yardım taşıyan bir gemide...

İnsani yardım adına bulunuyordu,
Kökeninde Türk, doğumu itibari ile ABD vatandaşı idi...
Baştan hedef-ti...
Ha, ABD ye gözdağı kaybı...
Ha, one mınute şehidi olacaktı...

Bilge köyünde 44 töre şehidi akıllara gelmiyor değil,” hani”
Niye kıydınız bana, hangi amaç uğruna, daha sıvılar içinde annemle aramdaki göbek bağımıza kurşun sıktınız, doğmama ambargo koydunuz da ne oldu, siz şuan tüm dünyanın tükürüğünde boğulurken, ben cennette tahtım la tanışıyorum… .. Hani birde beni üzen bir durum var ki, daha oluşmamış demini almamış dizlerime vururum, devletimin silahlarını düşmanlara çevirmeniz gerekirken bana Anneme bunca masuma çevirdiniz, ben sizi affetmem! Mahşerde ben... “Dünyada Adalet”

Annesinin karnında şahadet şerbeti ile yıkanan bilge bebek adeta “FURKAN”I anımsatıyor...

Furkan şahadet şerbetini içerken, Siyonist zihniyet İsrail, erkekliğini tescil edecek... Ve buna tepkisiz kalınacak öylemi? ...
Bu hezeyan olmalı... Büyük bir yanılgı... Hayal kırıklığı olmalı...
Ne “Dünya” ne tüm İslam Dünyası buna seyirci kalamaz... Akıllı olmanın tam zamanı... Değil mi?

Lise son sınıfı bitirecektim...
Üniversite okuyacaktım, elini eline değdirecek bir sevdam ile ebedi izdivaç eyleyecektim, biri bayrağım, biri vatanım, biri şerefim olacak, üç çocuk yapacaktım...
Bir hayat çizgisi varken, sırf “erkeğim” ben! Diye, kurşun sıkacaksın, buda sana kar kalacak...

Ve ben şehit olmayacağım...

Bende şahadet şerbeti ile şereflendim, bilge katliamında daha doğmamış bilge bebek kadar...
Emin ol ki; “Mahşerde Furkan”... “Dünyada Adalet”…

Yakanda olacağım.

Rahmetle...
Cennetlim Furkan
serdarbeki ist gerade online   Alıntı Yaparak Cevapla

Lesezeichen

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Saat 10:31.

Türkiye de ,Cumhuriyet te Atatürk te bizimdir... !!! Hepimiz Mustafa Kemalin Neferleriyiz !